آموزش نصب وردپرس روی ومپ سرور wamp
آموزش نصب وردپرس روی وردپرس wamp
وردپرس را دانلود نمایید و بعد فایل وردپرس را (اکسترکت) کنید و از پوشه آن کپی بگیرید. بعد به C:wampwww رفته و پوشه وردپرس را در این قسمت save کنید.
سپس عنوان پوشه وردپرس را تغییر دهید. دستتان برای انتخاب نام آن باز است. مثلا اسم آن را بگذارید mysite .سپس به مرورگر خود مراجعه کرده و آدرس زیر را در آن تایپ نمایید:
1 http://localhost/mysite/
در این قسمت وردپرس به شما می گوید که قادر نیست فایل wp-config.php را پیدا کند. برای ساختن این فایل بر روی دکمه “Create a Configuration File” کلیک کنید.

بعد از این در صفحه دیگر، کاربر بایستی اطلاعات پایگاه داده خود را وارد نماید. لزوما بایستی عینا مانند اطلاعات پایگاه داده ای که در مرحله پیشین ساخته اید را در این قسمت وارد کنید.
در قسمت نام کاربری پایگاه داده به طور پیش فرض میزان ” root ” قرار گرفته است. در این قسمت نیز بدون پر کردن فیلد رمز بر روی دکمه submit کلیک نمایید. حال وردپرس برای شما فایل wp-config.php می سازد.

بعد از انجام این کار برای کاربریک صفحه به جهت نشان دادن اعلام موفقیت آمیز بودن ساخت فایل پیکربندی به وسیله وردپرس به نمایش در می آید. با انتخاب دکمه Run Install نصب و راه اندازی آن را ادامه دهید.

قدم بعدی: این صفحه مربوط به تکمیل فرم راه اندازی و نصب وردپرس می باشد. در این قسمت بایستی یک عنوان برای وبسایت خود مشخص کنید. و بعد یک نام کاربری و پسورد برای ورود به پنل وردپرس انتخاب کنید. در پایان هم یک ایمیل کاربری بدهید. سپس برای پایان تنظیمات بر روی دکمه Install WordPress کلیک کنید.

وردپرس در مدت زمان اندکی نصب و راه اندازی می شود و جداول دیتابیس آن پدیدار می شود. کاربر قادر است پس از نصب، پیام موفقیت آمیز بودن راه اندازی وردپرس را ببیند. در اخر شما می توانید با کلیک بر روی گزینه Log in به وردپرس دست یابی پیدا کنید.
عیب یابی ارور اسکایپت در حین اجرای ومپ
چنانچه برنامه اسکایپ بر روی سیستم خود دارید و در حال اجرا باشد در این زمان احتمال دارد که برنامه وردپرس wamp به خاطر تداخل با اسکایپ قادر نباشد به طور صحیح کار کند! اختلاف میان آپاچی و اسکایپ به خاطر کاربری یکسان از پورت ۸۰ می باشد! یک راه حل خیلی آسان برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد.
اپلیکیشن اسکایپ را باز کنید و به قسمت Tools >> Options بروید. بعد بر روی گزینه ی Advanced کلیک نمایید و از آنجا بر روی Connections کلیک کنید. در این قسمت تیک گزینه ” Use port 80 and 443 as alternatives for incoming connections ” بردارید و بعد تغییرات را save نمایید. با ریستارت اپلیکیشن اسکایپ و راه اندازی مجدد آن مشکل میان وردپرس wamp و اسکایپ بر طرف می گردد!
