آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست
نصب وردپرس بر لوکال هاست
وقتی شخصی تازه شروع به کار کرده و می خواهد روش و نوع ساخت یک وبسایت را یاد بگیرد می تواند بدون پرداخت هزینه ای سایتی را در محیط تستی تحت عنوان لوکال هاست راه اندازی نماید و با آن کار کند تا زمانی که تجربه های لازم را به دست آورد. کاربرد دیگر آموزش ورد پرس بر روی لوکال این است که به طور مثال اگر ما یک طراح وبسایت باشیم و بخواهیم پروژه ی طراحی یک سایت را به دست بگیریم،و بتوانیم یک طراحی اصولی و بی نقص و باگ ها کار خود را ارائه دهیم، میتوانیم ابتدا در فضای لوکال هاست کلیه مراحل را انجام دهیم و بعد از برطرف کردن نواقص، آن را به محیط اصلی منتقل کنیم.
ما از لوکال هاست زمپ (Xampp) که سازگاری مناسبی برای نصب و راه اندازی سایت ها به ویژه وردپرس دارد،به کار می گیریم.
پیش نیازها
۱- آخرین نسخه ی Xampp برای کامپیوتر
۲- آخرین نسخه ی وردپرس
۳- صنب لوکال هاست Xampp
۴- نصب وردپرس بر لوکال هاست
آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست
بعد از نصب، زمپ را فعال نمایید و دو گزینه ی “Apache” و “MySQL” را در آن Start نمایید.

نکته!!! در صورتی که آپاچی شما فعال نشد ارور داد براساس دستورالعمل پورت آن را عوض کنید تا مشکل بر طرف گردد.
اکنون در مرورگر خود آدرس http://localhost را در اول نصب وردپرس بر لوکال هاست وارد نمایید و زبان دلخواهتان را انتخاب نمایید. بیشتر همان انگلیسی را انتخاب می کنند.

در صفحه ای که مشاهده می کنید، از منوی سمت چپ بر روی گزینه ی “phpmyadmin” کلیک نمایید تا به قسمت پایگاه داده یا همان دیتابیس وارد شوید. در این قسمت شما باید یک پایگاه داده بسازید.

در این صفحه، شما بایستی عنوانی برای پایگاه داده ی خود در نظر بگیرید و بر روی گزینه ی “Create” کلیک کنید.

اکنون پایگاه داده ی ما ساخته شد.
ادامه عملکرد
در اینجا بایستی فایل دانلود شده ی وردپرس خود را در لوکال هاست بگذارید و شزوع به نصب آن کنید. برای گذاشتن پوشه ی وردپرس بایستی به مسیر زمپ در کامپیوتر بروید. برای رفتن به این مسیر بایستی به درایو Xampp>>htdocs بروید و در فولدر “htdocs”، پوشه ی وردپرس خود را برای نصب وردپرس بر لوکال هاست بگذاریم.
توجه!!! همه چیزهایی که لازم است را در پوشه وردپرس در قسمت “htdocs” بریزید تا مراحل کار ساده تر انجام شود.
بعد از اینکارفایل “wp-config-sample.php” باز کنید و براساس دستورالعل های پیشین برای این فایل اقدام نمایید. در ابتدا عنوان آن را به “wp-config.php” تغییر داده و بعد آن را در برنامه متنی مثل “notepad” باز کرده و اطلاعات آن را وارد نمایید. به این مساله دقت نمایید که در اینجا اطلاعات بایستی به شکل متفاوت تر وارد گردد.

در این فایل اطلاعاتی همچون عنوان دیتابس (DB_NAME)، نام کاربری (DB_USERNAME) و پسورد (DB_PASSWORD) را از کاربر میخواهد که برای پایگاه داده تنها عنوان پایگاه داده را که ساخته ایم وارد می کنیم و بعد نام کاربری را root قرار می دهیم و فیلد پسورد چیزی وارد نمی کنیم. مثل تصویر زیر.

تنظیمات را save می نماییم و بعد آدرس را مجددا در مرورگر وارد می کنیم.

همانطور که می بینید، صفحه ی نصب وردپرس به نمایش در می آید. می توانید اطلاعات را وارد نمایید و وردپرس خود را راه نصب کنید.
جمع بندی!
چنانچه تمایل دارید پیش از آنکه سایتی را در شبکه ی جهانی وب رونمایی کنید، ابتدا آن را چک کرده و نواقص آن را رفع نمایید. می توانید ابتدا روی محیطی تستی نصب وردپرس بر لوکال هاست تست کنید و همه مشکلات و جوانب را مشاهده کنید و سپس آن را به محیط اصلی انتقال دهید.