آموزش نصب جوملا در ومپ سرور wampserver
آموزش نصب جوملا 3.2 به صورت لوکال با نرم افزار Wamp
در این مقاله می خواهیم کاربر را با برنامه بسیار پرکاربرد ومپ سرور آشنا و چگونگی نصب جوملا 3.2 را به شکل لوکال شرح دهیم .
با استفاده از برنامه ومپ سرور کاربر قادر است یک سرور به طور لوکال در کامپیوتر شخصی خود بسازد که این سرور , سروری لینوکسی با Apachi, MySQL, PHP می باشد جهت نصب و راه اندازی ومپ سرور بدین شکل عمل کنید :
در مرحله اول به سایت ومپ سرور www.wampserver.com برویذ و روی لینک دانلود بروید و بسته به سیستم عامل خود یکی از ورژن های 32 یا 64 بیتی را دانلود نمایید.

وقتی دانلود تمام شد نرم افزار را باز کنید و مثل تصاویر و دستورات زیر عمل نمایید :

در این قسمت Next را بزنید

گزینه اول را زده و Next را بزنید.

مسیر نصب را انتخاب نمایید و Next را بزنید تا نصب برنامه شروع شود.


اکنون Next را بزنید .

حالا گزینه Finish را بزنید ومپ به طور موفقیت آمیز نصب شد و می توانید آن را اجرا کنید , آیکون کوچکی در پایین درکنار ساعت می توانید مشاهده کنید صبر کنید تا سبز شود

در حال حاضر به سایت جوملا بروید و جوملا را دانلود نمایید

بعد از دانلود جوملا فایل را در پوشه C://Wamp/www , از حالت اکسترکت خارج نمایید و بعد مرورگرتان را باز کنید و در فیلد آدرس بار LocalHost را وارد نمایید حالا به صفحه نصب جوملا انتقال داده می شوید.

اکنون عنوان سایت و نام کاربری و کلمه عبور را برای ساخت سایت خود تایپ نمایید , دقت کنید که می توانید جوملای تمام فارسی را از سایت joomlafarsi.com بگیرید .
بعد از اتمام کتر روی Next کلیک نمایید.

در این بخش بایستی عنوان دیتابیس و نام کاربری دیتابیس را تایپ کنید ولی ابتدا باید آنها را ایجاد کنید , برای انجام اینکار یک new tab باز کنید و این عبارت را localhost/phpmyadmin وارد کنید.

روی Database کلیک نمایید و در بخش Create Database عنوان دیتابیس خود را تایپ نمایید و Create را بزنید و بعد در سمت چپ روی عنوان دیتابیس خود بروید و بعد از کلیک در منوی بالا گزینه Privilages را انتخاب نمایید.

در قسمت New، Add User را انتخاب نمایید

نام کاربری را تایپ نمایید، عنوان هاست را Local بگذارید و یک پسورد برای آن تعریف کنید. در بخش پایین تر همین صفحه

بر روی Check All بزنید تا کلیه دسترسی ها را برای یوزر شما برای کار کردن با دیتابیس میسر شود. مجدد به صفحه نصب جوملا بروید و موارد را تکمیل نمایید بعد بروی Next کلیک نمایید

در بخش بعد کلیه اطلاعاتتان را می توانید مشاهده می کنید تا ارزیابی کنید که مشکلی پیش نیامده باشد و همچنین در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید فایل های سمپل را که برای مبتدیان می باشد و یکسری اطلاعات از قبل تعریف شده را به سایت اضافه نمایید و بعد از چک کردن اطلاعات گزینه Install را بزنید.

صبر کنید تا نصب تمام شود و پس از نصب حتما پوشه Install را از root فولدر خود حذف نمایید اینکار باعث بالا رفتن امنیت سایت می شود و اگر این کار را نکنید ریسک هک شدن سایت افزایش داده اید.
اکنون نصب ومپ سرور و جوملا 3.2 با موفقیت انجام شد .